Laddar...
Pressrum

Pressrum

– pressmeddelanden och bildarkiv

Välkommen till Björn Lundéns pressrum. Här hittar du våra pressmeddelanden samt ett bildarkiv med fria högupplösta bilder och logotyper för nedladdning.  

Presskontakt:
Ulf Bokelund Svensson, vd 
ulf.svensson@blinfo.se

Lena Sörell, vice vd
lena.sorell@blinfo.se

Björn Lundén nominerat till årets tillväxtföretag

2019-03-01

– Jag är jätteglad för den här nomineringen och huruvida vi vinner är faktiskt inte så viktigt. Både Hylla-galan i sig och nomineringen är var för sig så positiva att jag ser det här som en vinst, säger Ulf Bokelund Svensson, vd på Björn Lundén.

Läs mer »

Björn Lundén förenklar företagens finansiering

2019-02-27

I samarbete med Capcito – som har bland annat SEB och Collector Bank i ryggen – kan nu Björn Lundén erbjuda sina kunder smidig finansiering direkt i ekonomisystemet. BL Finans, som tjänsten kallas, handlar om snabb men seriös finansiering för företag. 

Läs mer »

Följer svenska företag reglerna i GDPR?

2019-01-23

Kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén har gjort en enkätundersökning där närmare tusen företag svarat på hur de upplever och har agerat till följd av den nya dataskyddsförordningen GDPR, som infördes i maj 2018.

Läs mer »

Nyinstiftat stipendium för ekonomistudenter

2018-11-29

Som ett av Sveriges ledande kunskaps- och programvaruföretag inom redovisning och skatt vill Björn Lundén stimulera studenter som väljer att fördjupa sig inom dessa områden. Stipendiet som är på 10 000 kr delas ut i oktober 2019.

Läs mer »

Bildarkiv

I vårt bildarkiv finns fria högupplösta bilder för nedladdning. Du hittar dels loggor för Björn Lundén och för Digitala Företaget, dels porträttbilder på nyckelpersoner i företaget.

Till bildarkivet »